lördag 9 augusti 2008

Agnostic Front i Oslo 2008-07-08

Jag och BMX Micke drog en repa till Oslo för att träffa och se hardcore-Punk-Metalcrossovergruppen Agnostic Front och som bonus fick vi även träffa å kidnappa våran gode vän (Svin) Stian från STHLM.

Här lämnar vi Majorna i ottan med min ruskigt sportiga Toyota Aygo!


Billigt att parkera i Oslo...NOT! Det var ju ren ocker 20 NOK i timmen!






Det bjöds även tillfälle för ett gästspel då jag sjöng den gamle gammle goe Iron Crossrökaren Crucified!

Joe och Steve var ruskigt heta på pajjen, men jag vägrade att lämna i frånmej dösan..vet ni hur mycke snuset kostar i Norge eller?


Än så är det krut i gubbjävlarna, dom spelade ett extremt långt och varierat set...typ 8-9 extranummer. Roggan & Co tyckte det var göbbnajs att lira på en klubb utan vakter, kravallstaket å annat bös. Dom hade mest headlinat festivaler på hela touren så nu fick dom lira i sitt rätta element!

På vägen hem hade vi äran att köra förbi Grindmotet så man blev ju bra sugen på att bränna av en 5-0 eller Smithgrind med Miljöbilen.

Väl överlagda inköp...Vi unnade oss lyxen att spexa till tillvaron med varsin festivalmössa i norgestuk! För att vara ärlig så kostade det nog mer än vad det smakade!


PÅ vägen hem bevittnade vi också en russinskadad Mini Cooper...vad hände med begreppet kvalitet?!?!?! Kul å ligga på motorvägen å pressa i en russinskadad dråska!

Inga kommentarer: