tisdag 13 april 2010

Påskrapport från Norrköping!

Micke å Monique beslöt sej för att åka till Norrköping under påsken å redaktören för Mental Ristid var ju inte sen på att haka på. Micke körde upp i ett rasande tempo, man skall ju inte ägga upp sig bara för att det är påsk men skit i det, vi kom ju fram tidigare än planerat!

När vi kom hem till herr Rahm å Natas residens så bjöds det på 80% Absinthe, det var lite väl magstarkt men det la en bra grund för helgens berusning!
Efter välkomstsnappsen så var det folkölsracing på schemat, sjukt kul asså!
Här räjsas å njuts det i fulla drag..tröjjan av är tydligen högsta mode i Östergötland!
Självklart så kom länsman å lagens långa arm å satte stopp för festligheterna..så typsikt asså!
Redaktörn gjorde notis att kokainslädens skrockiga regplåt!
Pitan hade gjort en ny fet magtatuering..man skulle kunna tro att han är från Dalsland men det är han inte...vad tänkte han igentligen när han valde motivet?
Vi fick även tillfälle att åka och inspektera Filles hotrodverkstad och hans Ford F100 pick-upbygge! Sjukt najs kommer den att bli men jag valde att check in den stackars Korvgubbens korvvagn. han kanske skall ta å döpa om verksamheten till Snögubben?!
Nere i Down Town NKPNG lyckades jag plåta denna sköna installation. Alla vill ju ha parabol och bredband men denna pundarlösningen är väl lite väl asså!
Gottoteket, kan det vara världens bästa gotte och tobaksaffär?! Lätt hoppas att dom öppnar en filial i Götet...Jag kommer att handla där på rot!

Inga kommentarer: